Telefoonnummer

+31683554146

Email

info@riversbeauty.com

Openingstijden

ma-do: 10:00/20:00

BEAUTIFUL BROWS

Niet iedereen is geboren met mooie BROWS maar wij kunnen jou zeker op weg helpen. Wenkbrauwen zijn tegenwoordig ontzettend belangrijk, het hoort bij de dagelijkse make-up routine en het is het tweede waar mensen naar kijken nadat ze naar je ogen kijken. Door middel van het waxen, epileren met touw en pincet creëren wij de mooiste wenkbrauwen. Aan de hand van jouw gezichtsvorm bepalen wij de perfecte vorm speciaal voor jou. Het waxen wordt met een zeer milde wax die zich alleen aan de haren hecht. Doordat de wax zich alleen aan de haren hecht belast het niet niet de huid, waardoor er bijna pijnloos wordt gewaxt. Zelf de kleinste en fijnste haartjes worden meegenomen.

Wij bieden twee soorten wenkbrauwbehandelingen aan; basis waxen en epileren en total brow shaping. De basis behandeling is zeer geschikt voor de natural ladies onder ons. De wenkbrauwen worden super strak in model geplukt. Je hoeft hier vervolgens 4-6 weken niets meer aan te doen. De total brow shaping is voor de dames die net iets meer willen. Het bijtekenen van de wenkbrauwen iedere ochtend is dan niet meer nodig. De wenkbrauwen worden na het waxen en epileren nog geverfd. Dit kan heel natuurlijk of er kan een mooie ombré brow van gemaakt worden. Dit alles kan geheel naar wens. Bij de total brow shaping krijgt u ook nog make-up advies voor uw wenkbrauwen en welke producten het beste bij u passen.

OVERPLUCKED? schaam je niet! Wij zullen samen met jou een behandelplan opstellen zodat jij weer mooie wenkbrauwen krijgt. Je mag dan zelf niet meer je wenkbrauwen epileren tijdens dit traject. Binnen een paar behandelingen zul jij weer mooie wenkbrauwen hebben. Hoeveel behandelingen je hiervoor nodig zal hebben is persoonlijk.

Bekijk de agenda voor het maken van een afspraak voor deze behandeling.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »