Telefoonnummer

+31683554146

Email

info@riversbeauty.com

Openingstijden

ma-do: 10:00/20:00

Unique Nails

In onze salon kunt u terecht voor acryl- en gelnagels. Dit kan variëren van mooie natuurlijk ogende nagels zoals babyboom nagels, maar ook nagel met mooie nail-art en 3D-bloemen.

Wij hebben meer dan 150 verschillende gel polish kleuren evenals glitters nail-art accessoires, Swarovski elementen en nog heel veel meer. Hebben wij het niet, dan bestellen wij het graag zonder verplichtingen voor u.

In onze salon maken wij alleen gebruik van EU-gecertificeerde producten. Hiermee waarborgen wij de hoge kwaliteit die wij als salon al jaren aanbieden.

Heeft u van uzelf al lange nagels en wilt u er enkel een versteviging over en/of gel polish, kunt u ook hiervoor bij ons terecht.

Door gebruik te maken van gel polish blijft u lak gegarandeerd minimaal 3 weken mooi. Bij een nabehandeling kan er voor een andere kleur gekozen worden en eventueel afgewerkt worden met mooie Swarovski kristallen, Nail-Art of glitters geheel naar keus.

Voor deze behandelingen kunt u telefonisch contact opnemen of een afspraak inplannen in onze agenda. Het online inplannen van een afspraak is het gemakkelijkst omdat u gelijk kan zien wanneer er plek is voor uw gewenste behandeling.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »